post by admin | | Closed

Vackra köksmöbler

Köket är en viktig plats i de flesta hem. Många av oss tillbringar många timmar i köket. Om vi har ett stort kök, är det ofta en plats där vi även umgås efter maten eller över en fika med vänner. Det är viktigt att köket är trivsamt.

Modernt kök

Inspireras av andra

Oavsett om ditt kök är stort eller litet så vill du säkert att det ska vara trivsamt.En enkel förändring i ett litet kök kan till exempel vara ett par fina gardiner och fräscha kryddväxter i krukor, eller en fondvägg i en stark färg. Ett trivsamt kök kan se ut på många sätt, det handlar om att välja kombinationer som du själv gillar. På sajten Hemnet hittar du många olika inspirerande bilder på vackra kök. Det är en fördel att se hur andra har det och skaffa gott om inspiration innan du sätter igång med att förändra ditt eget hem.

Utgå från matbordet

När du bestämt dig för vilken stil du vill inreda med är det dags att titta på möblerna. Oavsett om du har gott om plats i ditt kök, eller en hel separat matsal, så är bordet en viktig del av inredningen. Det är vid bordet du kommer att sitta och avnjuta dina måltider med familj och gäster. Hos många inredningsbutiker online kan du hitta flera olika modeller av matsalsbord. Vill du till exempel ha ett klassiskt avlångt bord i massiv oljad ek till din stora matsal, så kan du välja modellen Zit. Det finns även en vacker oval modell av samma material som heter Tove. Kanske du har ont om plats och bor ensam eller med liten familj? Satsa på ett mindre bord i ett lättare material. Det finns något för alla smaker, traditionella såväl som trendiga. Det avlånga bordet Timeless är just en tidlös modell, medan Tequila och Strix är för dig som har en modern smak.

Bordet sätter ofta tonen i köket eller matsalen, så låt gärna den övriga inredningen gå i samma stil, oavsett om du har en klassisk smak med en förkärlek för massivt trä, eller om du föredrar krom och plastdetaljer.