post by admin | | Closed

Ta hjälp vid flytten

Att flytta är både roligt, spännande och intensivt! Vid en flytt är det mycket att tänka på och en hel del saker som ska administreras, men allt arbete är definitivt värt det i slutändan, när en ny och fräsch bostad väntar – som ett nytt kapitel i livet.

shutterstock_144903406

Oavsett hur långt du/ni ska flytta eller hur stort ni bor kan det alltid vara bra att ta hjälp inför visning och flytt. Det är oftast mer att hålla ordning på än vad man kan tro, och inte alltför sällan dyker oväntade moment eller förhinder upp som drar ut på tiden. Därför kan det vara bra att investera i tjänster som till exempel Home Styling inför visningen. Home Styling syftar till att visa bostaden från sin allra bästa sida vilket hjälper till att öka attraktionsvärdet som i sin tur kan driva upp försäljningspriset.

När försäljningen är klar och det så småningom är dags att flytta ut är det tacksamt att kunna ta hjälp vid både städning och utflyttning. I större städer är det lätt att få det gjort snabbt och effektivt: man lejer helt enkelt bort det hela. Exempelvis är det många som betalar för att få hjälp med flyttstädning eftersom du då kan vara säker på att städningen genomförs enligt checklista för flyttstädning medan du själv kan ägna tid åt roligare saker kring flytten. Fördelen med att anlita hjälp för flyttstädning är att du kan utnyttja RUT-avdraget vilket gör tjänsten kostnadseffektiv. Flyttstädningen är ofta tidskrävande då den är så omfattande jämfört med vanlig städning, så därför kan det vara extra skönt att låta någon annan ta hand om det.

Det kan också vara bra att ta in lite extra flytthjälp, aningen från vänner och familj eller en extern flyttfirma, speciellt om det är mycket som ska flyttas. Professionella flyttfirmor vet hur man flyttar effektivt utan att slita alltför mycket på kroppen, och har alltid bra utrustning till hjälp. Det är nog som det är att packa ner och upp alla grejer, så det är ingen dum idé att ta in den extra hjälp som kan behövas vid en flytt.