post by admin | | Closed

Större renovering

Har man ägt ett hus länge eller om man planerar att äga ett hus länge så kommer man förr eller senare ställas inför någon form av lite större renovering. Här tänkte vi därför titta lite närmare på några former av större renoveringar som man kan behöva ta sig an.

Fasadrenovering

Fasaden är en av husets absolut viktigaste delar och är av den anledningen också viktigt att man sköter om på bästa sätt. Även om man förr eller senare kanske kommer att behöva renovera den på ett eller annat sätt så kan man faktiskt med regelbundet underhåll se till så att den håller under en lång tid.

Byta tak

Byta tak är något som man lyckligtvis inte behöver göra så ofta, men när det behöver göras är det viktigt att man gör det. Ett bra tips när man ska byta tak kan vara att välja en taktyp som håller länge och som heller inte kräver så mycket underhåll.

Renovera köket

Inomhus är köket troligtvis det utrymme som är allra mest omfattande att renovera. Ska man helrenovera köket kan ett bra tips vara att installera olika former av energisparande utrustning som till exempel kyl och frys som inte drar så mycket, en effektiv spis samt snålspolande diskkran.