post by admin | | Closed

Rent och fräscht

Vi människor blir ofta stressade när vi märker att saker och ting är ostrukturerade, oorganiserade och att ostädade. Det är först när vi har allt ordnat och under kontroll som vi känner oss lugna, harmoniska och sansade igen. Det är inte alltid så lätt att hinna med att ha det städat och rent hemma, tiden räcker inte alltid till. Det gäller då att hitta en bra lösning för att både må bra och ha det fräscht hemma på samma gång.

StädhjälpAtt anlita ett företag som erbjuder hushållsnära tjänster kostar faktiskt inte skjortan längre. År 2009 infördes det så kallade RUT-avdraget, en skattereduktion på hushållsnära tjänster som kan komma upp i hela femtio procent som mest. Avdraget är baserat på den inkomst man tjänat under året. Detta avdrag har skapat en mycket fördelaktig situation för svenska hem när det gäller hushållsnära tjänster. Inom hushållsnära tjänster ingår inte bara städning utan även tjänster som fönsterputs, tvätt, strykning och till och med läxhjälp eller privatundervisning för dina barn.

Se till att du granskar dina alternativ för hushållsnära tjänster. Det är trots allt ett förtroende man vill känna innan man släpper in någon i sitt hus för att städa eller tvätta. Var noggrann med att kontrollera firmans tidigare referenser och erfarenheter. Läs gärna så många omdömen det går att komma över på nätet och försök att hitta seriösa användare på forum som på ett trovärdigt sätt kan gå i god för att tjänsten var prisvärd och gav ett mervärde.

Även om det är möjligt att köpa tjänster till ditt hus billigt idag så skall du känna dig trygg i ditt val av städ- och hemhjälpstjänster. Ibland är det viktigare att sätta tryggheten och kvalitén framför priset.