post by admin | | Closed

Fräscha upp hemmet med nya möbler

Såhär i höstmörkret vill man mest stanna inomhus på grund av mörkret och kylan, vilket ger ett utmärkt tillfälle att ägna sig lite åt sitt hem. Ett bra sätt att förnya i hemmet kan vara genom lite nya möbler. Här kommer några tips på hur man kan tänka kring nya möbler i sitt hem.

Fräscht hemma

Ett bra tips om man är ute efter förnyelse är att välja möbler som är lite annorlunda mot de man redan har. Har man till exempel en tygsoffa i vardagsrummet kanske det kan vara läge att prova med en skinnsoffa.

Ett annat bra tips kan också vara att försöka matcha möblerna dels med varandra, dels med övrig inredning i hemmet som till exempel väggar, mattor och gardiner med mera. Ett hem som är något av en helhet är något som alltid är snyggt.

Köket är ett annat rum i hemmet som också kan behöva lite nya möbler. För mer tips om köksmöbler kolla här.

Tycker man att badrummet börjat bli lite tråkigt kan en hylla eller ett nytt badrumsskåp göra stor skillnad.

Ett alternativ till att köpa sina möbler i traditionella möbelaffärer eller möbelvaruhus är att köpa möbler på auktion där det ofta går att göra många spännande fynd.

Har man en tajt budget och kanske inte råd med helt nya möbler går det givetvis också alldeles utmärkt att fräscha upp sina befintliga möbler på lite olika sätt. Bara genom att måla om möblerna går det att få de att se ut som nya. Att klä om soffor och stolar är också ett bra alternativ om man vill förnya möblerna eller varför inte tapetsera möblerna, om man vill prova något nytt.